0

GREEN IDEA Jód Kelp + Spirulina 60 tobolek

Doplněk stravy podporující správnou funkci štítné žlázy.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
184,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Kelpy jsou řasy patřící mezi chaluhy řádu Laminariales. Tyto chaluhy jsou plné živin a jsou bohatým zdrojem jódu, který je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy. Prospívá energetickému metabolismu pro podporu hubnutí (zrychluje metabolismus) a podílí se i na zdraví zubů – efektivně redukuje zubní plak. Přispívá taktéž k normální činnosti nervové soustavy.

Spirulina podporuje přirozenou obranyschopnost. Doporučujeme pro normální hladinu cukru v krvi. Jedná se o přírodní antioxidant. Navozuje vitalitu a tonus. Používá se ke kontrole tělesné hmotnosti za současného udržení svalové hmoty. Spirulina obsahuje vysoké množství chlorofylu, proto je významná k tlumení zápachu z úst.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643608246
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green idea s.r.o.
1 tobolka 1 x denně
Spirulina (Arthrospira platensis) prášek, Laminaria japonica (Laminaria japonica) standardizovaný extrakt z řasy (jód 1 %), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

GREEN IDEA Jód Kelp +...

184,00 Kč