0

IMUNA Carbocit 20 tablet

Carbocit se používá při léčbě akutního průjmu způsobeného dietní chybou, při méně závažných střevních infekcích a při dráždivém tračníku u dospělých, mladistvých a dětí od 3 let.
Více informací
IMUNA
Skladem
68,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Carbocit pohlcuje plyny a škodlivé látky ze zažívacího ústrojí a má místní dezinfekční účinek v trávicím traktu.
IMUNA

Parametry

SUKL kód
31950
EAN
8585000415013
8585000415013
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Imuna Pharm
Bez doporučení lékaře neužívejte déle než 2 dny. Dávkování je rozdílné dle věku, čtěte pozorně příbalový leták. Tablety se užívají celé a zapijí trochou vody, nebo se nechají rozpadnout v sklenici v malém množství vody, důkladně se rozmíchají a obsah sklenice se vypije. Tablety je možné pro jejich velikost rozkousnout nebo rozdrtit a zapít vodou. Dětem se tablety podávají vždy jako suspenze vzniklá 3/4 rozdrcením nebo rozpadnutím tablet v malém množství vody a dávku dítě zapije sklenicí vody nebo hořkého čaje.
Léčivými látkami jsou carbo activatus 320 mg, bismuthi subgallas 25 mg a acidum citricum monohydricum 3 mg v jedné tabletě. Pomocnými látkami jsou sacharosa, mikrokrystalická celulosa, glycerol 85%, želatina, mastek, magnesium?stearát, sodná sůl karboxymethylškrobu a citronová silice.
Přípravek není určen pro děti do 3 let. Dětem od 3 let může být přípravek podáván pouze po doporučení lékaře. Pouze na doporučení lékaře užívají přípravek dospělí, kteří trpí vředovým zánětem tlustého střeva, zánětem sliznice žaludku a nadměrným rozkladem potravy ve střevě, nebo průjmy vyvolané v průběhu jiných základních onemocnění (cukrovka). Přípravek neužívejte, jestliže jste přecitlivělý na sloučeniny vizmutu nebo na kteroukoli další složku přípravku Carbocit.

IMUNA Carbocit 20 tablet

68,00 Kč