0

AVÈNE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400 ml

Relipidační mycí olej pro velmi suchou pokožku se sklonem k atopickému ekzému a svědění. Doplňuje pokožce chybějící lipidy. Čistí, vyživuje a zklidňuje.
Více informací
AVÈNE
Brzy skladem
324,00 Kč Vč. DPH

(0,81 Kč ml)

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

AVÈNE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400 ml

Mycí olej jemně čistí a zklidňuje velmi suchou pokožku se sklonem k atopickému ekzému a svědění. Má fyziologické pH, neobsahuje mýdlo a lze ho používat i ve fázi vzplanutí atopického ekzému. Je prvním krokem v rámci komplexní péče zmírňující svědění, zanechává pokožku jemnou a s příjemným pocitem. Jeho složení je bohaté na kombinaci aktivních látek. Přípravek je bez parfemace, nekomedogenní, vyvinutý s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí. Mycí olej je vhodný pro pokožku kojenců, dětí i dospělých.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770146790
3282770146790
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Denní. Mycí olej naneste do vlhkých dlaní, emulgujte a následně aplikujte na pokožku. Důkladně opláchněte a jemně osušte bez tření. Tip: Přidejte do koupele 5 dávek oleje, abyste ochránili pokožku před vysušujícími účinky vody.
Cer-omega. I-modulia.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. WATER (AQUA). HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. DECYL GLUCOSIDE. POLYSORBATE 20. SODIUM CHLORIDE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCERYL OLEATE. GLYCINE. HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE XeraCalm A.D...

324,00 Kč