0

BIOVITALITY Lymfatický systém 30 tobolek

Doplněk stravy pro podporu odvodnění, čištění a zdravou funkci lymfy
Více informací
BIOVITALITY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Speciálně navržený bylinný komplex pro podporu odvodnění, čištění a zdravou funkci lymfy. Přírodní cesta k detoxikaci a posílení imunity, pro váš aktivní a zdravý život.
BIOVITALITY

Parametry

EAN
8595643615183
Výrobce
Green idea s.r.o.
3 tobolky denně
Pýr plazivý (Elytrigia repens) extrakt z kořene (10:1), Zlatobýl obecný (Solidago virgaurea) stand. extrakt z natě (flavony 8 %), Ořešák královský (Juglans regia) extrakt z pupenů (10:1), Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) stand. extrakt z kořene (gingerol 10 %), Jírovec maďal (Aesculus hippocastanum) stand. extrakt z plodu (aescin 20 %), Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) extrakt z květu (10:1), Vinná réva (Vitis vinifera) stand. extrakt ze slupky (resveratrol 10 %), Smetánka lékařská (Taraxacum officinale) stand. extrakt z kořene (flavony 4 %), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) stand. extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Kurkuma dlouhá (Curcuma longa) stand. extrakt z kořene (curcuminoidy 95 %), Přeslička rolní (Equisetum arvense) stand. extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), B-komplex, Aloe vera (Aloe barbadensis) extrakt z gelu z listu (200:1), Pupečník asijský (Centella asiatica) stand. extrakt z celé rostliny (saponiny 40 %), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

BIOVITALITY Lymfatický...

141,00 Kč