0

VICHY Capital Soleil Neviditelný olej SPF 50+ 200 ml

Zajišťuje ochranu na úrovni buněk s ultrasenzorickým pocitem oleje suchého na dotek. Je vhodný pro obličej, tělo a konečky vlasů.

Více informací
Vichy
Skladem
627,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

VICHY Capital Soleil Neviditelný olej SPF 50+ 200 ml

VICHY Capital Soleil Neviditelný olej SPF 50+ 200 ml na obličej, tělo a vlasové konečky. 4úrovňová pokročilá ochrana UVB + UVA + DLOUHOVLNNÉ UVA + ANTIOXIDANTY pro ochranu na úrovni kožních buněk. Zlepšuje také kvalitu pokožky tak, že pomáhá předcházet jejímu olupování po sluneční expozici a snižuje její suchost, mdlý vzhled a pocity pnutí.

BENEFITY

  • - Okamžitě vyživená a rozjasněná pleťa pokožka.
  • - Ultralehká textura, olej suchý na dotek.
  • - Skvalen pro podporu hydratace, uzamčení vlhkosti uvnitř pokožky a vyhlazení kožní bariéry.
  • - Vitamin E pro vyhlazení pokožky, zamezení oxidace a ochranu kožní bariéry.
Vichy

Parametry

EAN
3337875892308
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
VICHY

Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní.

UPOZORNĚNÍ: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany.

ISOPROPYL PALMITATE - ETHYLHEXYL PALMITATE - ALCOHOL DENAT - DIISOPROPYL SEBACATE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - ETHYLHEXYL TRIAZONE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - C12-15 ALKYL BENZOATE - DICAPRYLYL CARBONATE - ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER - SQUALANE - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROC INNAMATE - TOCOPHEROL - PARFUM / FRAGRANCE

Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VICHY Capital Soleil...

627,00 Kč