0

SYNCARE SkinSEPT dezinfekční gel na pokožku 225 ml

Dezinfekční přípravek ve formě gelu pro osobní hygienu kůže. Obsahuje účinné antimikrobiální látky.
Více informací
Syncare
Brzy skladem
269,00 Kč Vč. DPH

(1,20 Kč ml)

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

SYNCARE SkinSEPT dezinfekční gel na pokožku 225 ml

Účinná dezinfekce registrovaná ministerstvem zdravotnictví, která nestéká a vydrží na místě aplikace. Nedráždí kůži – potvrzeno dermatologickým testem. SkinSEPT je dezinfekční přípravek pro osobní hygienu kůže (biocid třídy I) ve formě gelu. Je určený zejména pro oblast zdravotnictví a služeb péče o tělo, včetně kosmetiky, pro solária, sociální služby a potravinářství. Je vhodný do všech dezinfekčních plánů jako přípravek pro dezinfekci pokožky. SkinSEPT likviduje mimo jiné také koronaviry, viry chřipky a viry hepatitid, právě tak jako mykobakterie (patogeny tuberkulózy), plísně a kvasinky. Působí proti sporám. SkinSEPT obsahuje účinné antimikrobiální látky: alkohol izopropanol, peroxidu vodíku a chlorhexidin diglukonátu ve vodně-gelovém základu, který je doplněný o glycerin s dobrým účinkem na pokožku. UPOZORNĚNÍ: Přípravek se vtírá do pokožky, proto byla zvolena forma řídkého, nikoli hustého gelu. Typ biocidního přípravku: PT1, UFI: QR70-C0N3-U00Q-C0QG
Syncare

Parametry

EAN
8594063149070
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení

225 ml
Režim výdeje
Suroviny a biocidy
Pro dezinfekci pokožky rukou včetně zápěstí proveďte dvě úplná stlačení dávkovače do suché dlaně (cca 3 ml) a pečlivě vtírejte přípravek do pokožky nejméně 10 sekund. Nezbytnou dobou působení pro dosažení biocidního účinku jsou 2 minuty. Následně lze případné zbytky opláchnout vodou.
Isopropyl Alcohol, Aqua, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorhexidin Digluconate, Triethanolamine, Hydrogen Peroxide, 100 g roztoku obsahuje účinné látky izopropanol 70 g, chlorhexidin 20% 0, 6 g.
Přípravek se vtírá do pokožky, proto byla zvolena forma řídkého, nikoli hustého gelu. Typ biocidního přípravku: PT1, UFI: QR70-C0N3-U00Q-C0QG.

SYNCARE SkinSEPT...

269,00 Kč