0

NOVEXPERT Vánoční set Make a wish!

Řada s kyselinou hyaluronovou pro omlazení pleti. Sada obsahuje Micelární vodu s kyselinou hyaluronovou 50 ml, The Repulp Cream 40 ml a Booster sérum s kyselinou hyaluronovou 10 ml. 100 % přírodní složení. Vytvořeno lékaři. Vegan.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
758,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Micelární voda s kyselinou hyaluronovou 50 ml Odstraňuje make-up a zároveň slouží jako péče, revitalizuje a hydratuje pleť. The Repulp Cream 40 ml Krém pro větší objem s kyselinou hyaluronovou. Pleť je zpevněná, vyplněná a hydratovaná během 1 minuty. Booster sérum s kyselinou hyaluronovou 10 ml Pro jemnou pleť, i když nemáte dostatek spánku! Působí proti stárnutí pleti, vyplňuje vrásky, navrací pleti objem a hydratuje ji. Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467002722
3661467002722
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Micelární voda s kyselinou hyaluronovou Aplikujte na vatový tampon a očistěte tvář a oči, ráno a/nebo večer. Neoplachuje se. The Repulp Cream Aplikujte ráno na obličej krouživými pohyby pro lepší vstřebání. Booster sérum s kyselinou hyaluronovou Aplikujte na obličej večer samostatně nebo před použitím krému.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Vánoční set Make...

758,00 Kč