0

L-Tryptofan Therapill 60 kapslí

Doplněk stravy sloužící k dosažení dlouhodobé psychické rovnováhy, vnitřního klidu a pocitu pohody.

Více informací
CLINICAL
Skladem
324,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

L-Tryptofan Therapill 60 kapslí

Hlavní složkou je L-tryptofan, životně důležitá živina, kterou lidské tělo běžně získává ze stravy a která přispívá k tvorbě serotoninu v mozku. Přípravek je synergicky doplněn o vitamín B6, který přispívá k normální činnosti nerovové soustavy, udržuje v těle energii a pomáhá zvládat stres.

CLINICAL

Parametry

EAN
8594027710858
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 kapsle 1-3 x denně, nejlépe mezi jídly. K dlouhodobému užívání. V doporučené denní dávce přípravek nesnižuje bdělost ani nevyvolává spánek.
L-tryptofan, protispékavá látka: stearan hořečnatý; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), kapsle: želatina, stabilizátor: uhličitan vápenatý.Obsah aktivních látek v 1 kapsli % RHP L-tryptofan 190 mg není stanovena Vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid) 2,1 mg 150 % *RHP - referenční hodnota příjmu
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. U osob s onemocněním ledvin, jater a svalovými poruchami doporučujeme užívání konzultovat s lékařem. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

L-Tryptofan Therapill 60...

324,00 Kč