0

MARŤÁNCI Multivitamin 50 gummies + 50 cucacích tablet + dárek MARŤABOX

Limitovaná edice Marťánků s Imunactivem a Gummy Podzim - Zima EMOJIS pro děti s dárkem - Marťaboxem.
Více informací
MARŤÁNCI
Skladem
437,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

  • Marťánci s Imunactivem 50 cucacích tablet
  • Obsahují doporučené množství důležitých vitaminů a minerálů v denní dávce. Navíc jsou obohaceny o beta glukan, vitamin C a zinek (Imunactiv komplex). Příchutě: jahoda a tutti frutti
  •  
  • Marťánci Gummy podzim-zima Emojis 50 želatinových tablet
  • Obsahují doporučené denní dávky důležitých vitaminů pro správný fyziologický růst a vývoj dítěte. Jsou obohaceny extraktem z rakytníku. Lahodné gummies s ovocnými příchutěmi ve tvarech marťanských smajlíků. Příchutě: jahoda, malina, marakuja a pomeranč
  •  
  • + DÁREK MARŤABOX
  • Marťanská taštička pro dětské svačinky a nejen pro ně! S praktickými uchy, zipem a přední kapsičkou je ideálním společníkem pro každodenní dobrodružství vašich malých objevitelů.
MARŤÁNCI

Parametry

EAN
8596024028301
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Cucací tablety
Velikost balení
100 ks
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
WALMARK - Stada group
  • Marťánci s Imunactivem: 1 tableta denně po jídle, rozpustit v ústech
  • Marťánci gummy podzim-zima Emojis: 2 želatinové tablety denně

MARŤÁNCI S IMUNACTIVEM: Sladidla (sorbitol, xylitol, sukralóza), kyselina L-askorbová, nikotinamid, látky protispékavé (kyselina stearová, stearát hořečnatý), barviva (paprikový extrakt - příchuť pomeranč, oxid železitý - příchuť jahoda a tuti fruti), D-alfa-tokoferol acetát, citrát zinečnatý, beta glukan, šípky prášek, D-pantothenát vápenatý, regulátor kyselosti (kyselina jablečná), aroma tuti fruti, retinyl acetát, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, riboflavin, thiamin mononitrát, aroma pomeranč a jahoda, cholekalciferol, aroma vanilka (příchuť jahoda a tuti fruti), kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný.

MARŤÁNCI GUMMIES PODZIM-ZIMA: glukózový sirup, sacharóza, voda, želatina, koncentrát hroznové šťávy, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citronová), glukonát zinečnatý, aroma marakuja, koncentrát světlice a spiruliny, koncentrát černé mrkve, aroma jahoda, aroma malina, aroma pomeranč, kokosový olej, maltodextrin, rakytník řešetlákový extrakt, fytomenadion, cholekalciferol, lešticí látka (karnaubský vosk), kyselina pteroylmonoglutamová.

Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Chraňte před slunečním svitem. Použity pouze přírodní barviva, případná změna barvy tablet neovlivňuje kvalitu přípravku.

MARŤÁNCI Multivitamin 50...

437,00 Kč