0

IMUNOGLUKAN P4H 60 cucavých tablet

Imunoglukan P4H® cucavé tablety s malinovou příchutí k dlouhodobé podpoře imunitního systému
Více informací
IMUNOGLUKAN
Skladem
390,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Imunoglukan P4H® obsahuje komplex aktivních látek k dlouhodobé podpoře imunitního systému­. Cucavé tablety s malinovou příchutí obsahují zinek, vitamin D a IMG® – komplex biologicky aktivních polysacharidů na bázi pleuranu, izolovaný z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus). Zinek a vitamin D přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamin D je potřebný pro normální růst a vývoj kostí u dětí a přispívá k udržení zdravých kostí.
IMUNOGLUKAN

Parametry

EAN
8588009416210
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Cucavé tablety
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pleuran
Dospělí a děti nad 25 kg: 1x denně 2 tablety. Děti do 25 kg: 1x denně 1 tableta. Užívá se mezi jídlem: tableta se nechá volně rozpustit v ústech. U osob s problémy při trávení zinečnatých solí lze přípravek užívat s malým množstvím potravy. Přípravek je určený k dlouhodobému podávání (minimálně 3 měsíce).
1 tableta obsahuje: IMG® 50 mg (RHP* neurčena) zinek 5 mg (50% RHP*) vitamin D 10 μg / 400 IU** (200% RHP*) *RHP=referenční hodnota příjmu, **IU=International Unit(mezinárodní jednotka) Manitol (sladidlo), sorbitol (plnidlo), IMG (komplex biologicky aktivních polysacharidů na bázi pleuranu z Pleurotus ostreatus - Hlíva ústřičná), zinek (citrát zinečnatý), kyselina stearová (protispékavá látka), oxid křemičitý (protispékavá látka), malinová příchuť, vitamin D (cholekalciferol), sukralóza (sladidlo).
Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Doplňky stravy nejsou určeny k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy, jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let. Nadměrné užívání může mít projímavý účinek. Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány. Osoby užívající imunosupresiva, těhotné a kojící ženy pouze po doporučení lékaře. Uchovávejte mimo dosah dětí!

IMUNOGLUKAN P4H 60 cucavých...

390,00 Kč