0

BIOVITALITY Krevní cukr 30 tobolek

Doplněk stravy pro podporu normální hladiny glukózy v krvi
Více informací
BIOVITALITY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Navrženo pro podporu normální hladiny glukózy v krvi, podporu metabolismu a udržení hladiny cukru v rovnováze. Speciálně vyvinutá receptura pro obnovu vaší vnitřní rovnováhy.
BIOVITALITY

Parametry

EAN
8595643615169
Výrobce
Green idea s.r.o.
3 tobolky denně
Skořicovník cejlonský (Cynnamonum zeylanicum) extrakt z kůry (10:1), Aquamin Mg – hydroxid hořečnatý (magnesium 35 %), Pampeliška lékařská (Taraxacum officinale) stand. extrakt z kořene (flavony 4 %), Hřebíčkovec kořenný (Syzygium aromaticum) extrakt z květu (10:1), Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) stand. extrakt ze semen (saponiny 50 %), Kurkuma dlouhá (Curcuma longa) stand. extrakt z kořene (curcuminoidy 95 %), Brusnice borůvka (Vaccinium Myrtillus) stand. extrakt z plodu (anthokyanidiny 1 %), Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) extrakt z palice (10:1), Jmelí bílé (Viscum album) stand. extrakt z celé rostliny (10:1), Chromem obohacené kvasnice, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

BIOVITALITY Krevní cukr 30...

141,00 Kč