0

BIOVITALITY Libido pro ženy 30 tobolek

Bylinný doplněk stravy pro podporu libida a celkové pohody
Více informací
BIOVITALITY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Bylinný komplex slouží k podpoře sexuální touhy a zájmu o sexuální život. Používá se při vyčerpanosti a únavě ke zlepšení fyzické i psychické výkonnosti. Pomáhá udržovat sexuální aktivitu a plodnost. Komplex obnovuje vitalitu, celkovou pohodu a uvolňuje tělo od zvýšeného stresu. Byliny zlepšují prokrvení pánevní oblasti a zvyšují pravděpodobnost dosažení orgasmu.
BIOVITALITY

Parametry

EAN
8595643615046
Výrobce
Green idea s.r.o.
1-3 tobolky denně
Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) stand. extrakt ze semen (saponiny 50 %), Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) extrakt z kořene (10:1), Serenoa plazivá/Saw Palmetto (Serenoa repens) stand. extrakt z plodu (mastné kyseliny 25 %), Andělika čínská (Angelica sinensis) extrakt z kořene (5:1), Ženšen (Panax ginseng) stand. extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) stand. extrakt z kořene (gingerol 10 %), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

BIOVITALITY Libido pro ženy...

141,00 Kč