0

BIOVITALITY PMS 30 tobolek

Doplněk stravy pro potlačení projevů premenstruačního syndromu
Více informací
BIOVITALITY
Skladem
122,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Bylinná směs slouží k potlačení projevů premenstruačního syndromu. Komplex obnovuje celkovou pohodu a uvolňuje tělo od zvýšeného stresu. Uvolňuje při premenstruačních tenzích a doporučuje se jako zdroj fytoestrogenu při menopauze. Pro normální činnost urogenitálního aparátu.
BIOVITALITY

Parametry

EAN
8595643615077
Výrobce
Green idea s.r.o.
1-3 tobolky denně
Andělika čínská (Angelica sinensis) extrakt z kořene (5:1), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) stand. extrakt z kořene (baicalin 95 %), Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) stand. extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Kontryhel žlutozelený (Alchemilla xanthochlora) extrakt z nadzemní části rostliny (4:1), Pupalka dvouletá (Oenothera biennis) olej, Aquamin Mg – hydroxid hořečnatý (magnesium hydroxide), Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) extrakt z kořene (10:1), Drmek obecný (Vitex agnus-castus) extrakt ze semen (10:1), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

BIOVITALITY PMS 30 tobolek

122,00 Kč