0

FORFEMINA Menopauzální komfort 2x 28 kapslí

Doplňek stravy vhodný pro ženy v období menopauzy.
Více informací
FORFEMINA
Skladem
379,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Forfemina Menopauzální komfort je doplněk stravy, který rozumí ženám i v období menopauzy a přináší efektivní systém dvou tablet inspirovaný jejich potřebami. Unikátní systém tablet určené na den a noc.

  • Den - 28 potahovaných tablet na den.
  • Noc - 28 potahovaných tablet na noc.

Tableta na den přispívá ke snížení úzkosných pocitů, obtížného soustředění, výkyvů, nálad a návalů horka (díky extraktu z bylin, vitamínů a minerálů, jako jsou sója, jetel, hořčík a vitamin B6).

  • - Komfort během menopauzy (Jetel luční).
  • - Regulace hormonální aktivity (Vitamin B6)
  • - Snížení míry únavy, vyčerpání a normální psychické činnosti (Hořčík)

Tableta na noc napomáhá ke snadnějšímu usínaní, klidnému spánku a snížení nočního pocení s obsahem sóji, jetelu, chmelu, hořčíku, vápníku, kyseliny listové a vitaminu B6 a D.

  • - Relaxace a spánek (Chmel otáčivý)
  • - Normální energetický metabolismus, funkce nervových přenosů a udržení normálního stavu kostí a zubů (Vápník)
  • - Normální psychická činnost, funkce imunitního systému a snížení míry únavy a vyčerpání (Kyselina listová)
  • - Vstřebávání/využití vápníku a fosforu, udržení normálního stavu kostí, zubů a činnosti svalů (Vitamin D)
FORFEMINA

Parametry

EAN
5906204022921
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
56 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
NP Pharma Sp. z o.o.
NP Pharma Sp. z o.o.

1x tableta Den ráno a 1x tableta Noc večer.

Tableta na den: Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, extrakt ze semen sóji obecné (Glycine max (L.)), oxid hořečnatý, extrakt z nadzemní části jetele lučního (Trifolium pratense), fruktooligosacharidy, potahové látky: hydroxypropylmethylcelulóza, barviva: uhličitan vápenatý, E120, E132, stabilizátor: polyethylenglykol, vázací látka: mastenec, protispékavé činidlo: dioxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin, pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6). 1 tableta Den obsahuje: extrakt ze sóji 125 mg, extrakt z jetele lučního 75 mg, fruktooligosacharidy 75 mg, hořčík 57 mg (15 % RHP), vitamin B6 - 2 mg (143 % RHP).

Tableta na noc: Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, extrakt ze semen sóji obecné (Glycine max (L.)), prášek z šišek chmele obecného (Humulus lupulus), oxid hořečnatý, fruktooligosacharidy, hydroxypropylmethylcelulóza, barviva: uhličitan vápenatý, E120, E132, vázací látka: mastec, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, protispékavé činidlo: dioxid křemičitý, cholekalciferol (vitamín D3), kyselina listová, hydroxypropylcelulóza, protispékavé činidlo: hořečnaté soli mastných kyselin. 1 tableta Noc obsahuje: extrakt ze sóji 125 mg, vápník 120 mg (15 % RHP), fruktooligosacharidy 50 mg, prášek z chmele 50 mg, kyselina listová 200 μg (100 % RHP), vitamin D 5 μg (100 % RHP). Upozornění pro alergiky: obsahuje sóju.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Dbejte na pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Není určeno pro děti a mladistvé. Není vhodný pro osoby s alergií nebo intolerancí sóji.

FORFEMINA Menopauzální...

379,00 Kč