0

AROMATICA Echinacea se zázvorem bylinné kapky 100 ml

Doplněk stravy pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu a posílení normální funkce horních cest dýchacích. Pozitivně působí v období zvýšené tělesné zátěže. Tonizující účinky zázvoru přispívají k odolnosti proti únavě.
Více informací
AROMATICA

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Třapatka nachová (Echinacea purpurea) podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a zvyšení jeho odolnosti. Přispívá k posílení funkce horních cest dýchacích.

Zázvor je již po tisíciletí tradiční bylinou využívanou v lidovém léčitelství, udržuje optimální stav dýchacích cest, podporuje imunitní systém a zvládnutí zánětlivých reakcí v těle.

Echinaceové kapky jsou připraveny podle originální receptury z květů macerací v lihu za studena. Postup výroby je tradiční. Pečlivá příprava zajišťuje maximální koncentraci účinných látek a zároveň jejich dobrou využitelnost organismem.

AROMATICA

Parametry

EAN
8594009401026
8594009401026
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
od 10 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Aromatica CZ s.r.o.
Dospělí a děti od 10 let: 3 x denně 20 kapek. Kapky je možno užívat i v minerální vodě nebo v jiném nápoji. Před upotřebením protřepat. Denní dávka obsahuje (60 kapek – 3 ml).
Pitná voda, líh rafinovaný kvasný jemný, Echinacea purpurea, extrakt zázvor lékařský, emulgátor: E433. Výrobek obsahuje min. 40 obj. % alkoholu.
Výrobek není určen pro děti do 10 let. Ukládat mimo dosah dětí! Případný jemný sediment není na závadu. Před upotřebením protřepat. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy a osoby s autoimunitním a systémovým onemocněním.

AROMATICA Echinacea se...

258,00 Kč