0

GYNELLA Silver Caps 10 vaginálních tobolek

Lehce rozpustné gelové tobolky podporují léčbu a hojení při akutních i opakujících se vaginálních infekcích a mykózách. Snadná aplikace bez pomoci aplikátoru. Účinné proti 3 druhům patogenů (bakterie, kvasinky, viry).
Více informací
GYNELLA
Skladem
520,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Vaginální tobolky GYNELLA Silver Caps jsou účinné proti bakteriím, kvasinkám i virům. Obsahují patentovanou sloučeninu TIAB, která představuje novou „éru“ stříbra používaného k lékařským účelům. Díky stabilizaci stříbrných iontů mají stříbrné ionty vysokou antimikrobiální aktivitu.

Antimikrobiální efekt

Nanočástice stříbra ve formě iontů mají antibakteriální aktivitu. Tím neutralizují mikroby (kvasinky, bakterie a viry) v místě napadení a zároveň chrání před vstupem jiných mikroorganizmů z vnějšího prostředí.

Bariérový efekt

Napadené místo izoluje a pokryje ochranným filmem. Díky tomu se infekce nemůže šířit dál.

Hojivý efekt

Podporujte přirozené hojení a regeneraci tkání. Díky svým hojivým účinkům je produkt doporučován i po operačních zákrocích, jako jsou konizace nebo hysterektomie, pro snazší hojení tkáně.

 

Vaginální tobolky navíc obsahují:

Aloe vera – zajišťuje hydratační, uklidňující, osvěžující, změkčující efekt díky svému bohatství vitamínů, minerálů a aminokyselin a tím poskytuje rychlou úlevu.

Kyselinu hyaluronovou – podporuje přirozené hojení drobných oděrek a poranění vzniklých například při sportu, zejména jízdě na kole, běhu nebo plavání, a při pohlavním styku.

GYNELLA

Parametry

EAN
8594071470951
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Tobolky
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
NM Tech Italia S.r.l., Via Vittorio Veneto 7, 0018
NM Tech Italia S.r.l., Via Vittorio Veneto 7, 0018
Rychlorozpustné tobolky se vkládají do pochvy. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme zavádět 1 tobolku každý den po dobu 7 dnů večer před spaním, poté aplikovat jednu tobolku týdně.
TIAB (mikrokrystalický oxid titaničitý s kovalentně vázanými monovalentními stříbrnými ionty), hyaluronát sodný, extrakt z Aloe Barbadensis, triglyceridy kyseliny kaprylové/kaprinové, PEG-6 stearát, glykol stearát a PEG-32 stearát, glyceryl stearát.
Zdravotnický prostředek. Balení obsahuje 10 ks. Před jeho použitím si přečtěte příbalovou informaci.

GYNELLA Silver Caps 10...

520,00 Kč