0

AVÈNE Hyaluron Activ B3 Aqua-gel krém pro obnovu buněk 50 ml

Gelový krém 3 v 1 (denní péče, noční péče a maska) s lehkou svěží texturou. Vysoce koncentrovaná čistá kyselina hyaluronová přírodního původu a 6% niacinamid stimulují obnovu buněk a zanechávají pleť přirozeně regenerovanou, vyhlazenou a vypnutou.

Více informací
AVÈNE
Skladem
944,00 Kč Vč. DPH

(18,88 Kč ml)

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

AVÈNE Hyaluron Activ B3 Aqua-gel krém pro obnovu buněk 50 ml

Dermatologické laboratoře Avène vytvořily Hyaluron Activ B3 Aqua-gel krém pro obnovu buněk s čistou koncentrovanou kyselinou hyaluronovou (vysokomolekulární a nízkomolekulární) a niacinamidem (koncentrovaný 6 %), který působí na příčinu stárnutí a prodlužuje životnost buněk. Pleť je již po první aplikaci vypnutá, vyhlazená a zářivá. Po 2 týdnech je pleť regenerovaná, pevnější a vrásky jsou redukovány. Svěží a lehká textura s delikátní květinovou parfemací navrací pleti komfort. Je vhodným podkladem pod make-up. Hyaluron Activ B3 Aqua-gel krém pro obnovu buněk obsahuje 91 % složek přírodního původu. Je balený v recyklovatelné skleněné dóze s opakovaně vyměnitelnou samostatně balenou náplní.

BENEFITY

  • • Okamžitě VYHLAZUJE pleť podle 97 % žen.
  • • REDUKUJE vrásky již za 2 týdny.
  • • REGENERUJE pleť prodloužením životnosti buněk.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770393408
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel-krém
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique
1 - 2x denně. Aplikujte samostatně nebo po séru na obličej, krk a dekolt. Lze používat ráno a/nebo večer. Lze použít také jako masku.
Niacinamid (Vitamin B3), Kyselina hyaluronová
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. NIACINAMIDE. SQUALANE. DIGLYCERIN. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL (PERSEA GRATISSIMA OIL). HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. SODIUM HYALURONATE. ADENOSINE. 1,2-HEXANEDIOL. BEHENYL ALCOHOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. CARAMEL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). POLYSORBATE 60. SODIUM CITRATE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM
Pouze k vnějšímu použití. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima ihned vypláchněte vodou.

AVÈNE Hyaluron Activ B3...

944,00 Kč