0

MUCOPLANT Jitrocelový roztok na dobrou noc 100 ml

Tradiční rostlinný přípravek s kombinací extraktů z bylin pro zklidnění kašle, podporu dýchacího systému, klidného spánku a imunitniho systému.
Více informací
MUCOPLANT

Velikost balení:

100 ml
Skladem
107,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Mucoplant Jitrocelový roztok na dobrou noc je tradiční bylinný připravek s obsahem extraktů z léčivých bylin jitrocel, heřmánek, meduňka, tymián a s vitamínem C. Tato kombinace zklidňuje kašel, pomáhá při usínání a navozuje klidný spánek, udržuje normální funkci dýchacího systému, má relaxační účinek, podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitní systém. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.
 
MUCOPLANT

Parametry

EAN
4016369659793
4016369659793
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Roztok
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
4
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. Theiss
Přípravek se užívá před spaním. Děti od 4 do 6 let užívají 5 ml. Děti od 6 let užívají 10 ml. Dospělí užívají 15 ml. Dávkování je možné zopakovat při nočním probuzení, nejvíce však 3x za noc. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. n n Perorální podání. Přípravek se užívá před spaním. K odměření dávky se použije přiložená odměrka.
Stabilizátory: sorbitol a maltitolový sirup, voda, jitrocelový extrakt 1:1 (4,5 %) (Plantago lanceolata L. folia), tymiánový extrakt 1:5 (0,3 %) (Thymus vulgaris L. flores et folia), heřmánkový extrakt 1:7 (0,3 %) (Chamomilla resutita L. flores), zahušťovadlo xantanová guma, kyselina askorbová (vitamin C), konzervační látka sorbát draselný, aroma fenyklové, meduňkový extrakt 4,3-5,2:1 (0,05 %) (Mellisa oficinalis L. herba), maltodextrin. Obsahuje oxid siřičitý.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

MUCOPLANT Jitrocelový...

107,00 Kč