0

SPEKTRUM Gummies Imunita 60 želatinových tablet

Komplex vitaminů a minerálů ve vyváženém poměru s extraktem z echinacey pro podporu imunitních a obranných funkcí. V oblíbené želatinové formě.
Více informací
SPEKTRUM

Velikost balení:

60 ks
120 ks
Skladem
303,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Spektrum ® Gummies pro podporu imunity, je komplex vitaminů a minerálů ve vyváženém poměru obohacený o extrakt z Echinacey (Echinacea purpurea), pro podporu imunitních a obranných funkcí.nÚčinky:n• Echinacea Purpurea byla používána po staletí pro podporu imunity, zejména během období s vyšším výskytem nachlazení. n• Vitaminy C, A, D, B6, B12, kyselina listová a minerály- selen a zinek jsou důležité pro přirozený imunitní systém organismu. nnSpektrum ® Gummies v chutné želatinové formě, usnadňuje každodenní užívání. Můžete si jej vychutnat v příchutích pomeranč, višeň a lesní plody, bez umělých barviv.
SPEKTRUM

Parametry

EAN
8595165279559
8595165279559
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinové tablety
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1-2 želatinové tablety denně. Nevhodné pro diabetiky.nnNepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Chraňte před slunečním zářením. Používáme pouze přírodní barviva, případná změna barvy želatiny neovlivňuje kvalitu přípravku.
  • glukózový sirup, sacharóza, želatina, voda, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; echinacea extrakt, maltodextrin, DL-alfa-tokoferyl acetát, aroma pomeranč a lesní plody, citrát zinečnatý, koncentrát bezu černého (příchuť višeň), nikotinamid, aroma višeň, spirulina (příchuť lesní plody), D-pantothenát vápenatý, extrakt z mrkve a ibišku (příchuť lesní plody), barviva: paprikový extrakt (příchuť pomeranč), medicinální uhlí (příchuť višeň); rostlinný olej (řepkový), chlorid manganatý, retinyl acetát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, leštící látky: karnaubský vosk, včelí vosk; kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin, kyanokobalamin
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

SPEKTRUM Gummies Imunita 60...

303,00 Kč