0

LA ROCHE-POSAY Anthelios 100 KA+ MED krém 50 ml

Poskytuje maximální ochranu před slunečním zářením. Působí proti poškození DNA u osob s velmi fotosenzitivní kůží.
Více informací
La Roche-Posay
Skladem
535,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios 100 KA+ MED krém 50 ml UV záření je jedním z hlavních faktorů, které přispívají ke vzniku aktinické keratózy a rakoviny kůže. Aktinická keratóza se projevuje hrubými, drsnými, šupinatými nebo dokonce krustovitými skvrnami na místech, která jsou nejčastěji vystavena slunci, jako je obličej (včetně vlasové linie a pokožky hlavy), uši, krk, paže a ruce. Nejvíce ohroženi jsou lidé se světlou pletí (fototypy I-II). Skvrny aktinické keratózy jsou předrakovinové oblasti kůže a jsou známkou poškození DNA v kůži, a také zvýšeného rizika vzniku nemelanomové rakoviny kůže.

Výhody produktu

  • - Používá se k prevenci vzniku aktinické keratózy (AK) a nemelanomové rakoviny kůže (NMSC), jakož i ke snížení rozsahu kožních nádorů v rámci širší léčby.
  • - Velmi vysoká širokospektrální ochrana před UVA a UVB zářením díky fotostabilnímu filtračnímu systému, který obsahuje patentovaný Mexoryl®, poskytuje ochranu proti vzniku rakovinných (kromě melanomu) a předrakovinných aktinických lézí, a také proti poškození DNA způsobenému slunečním zářením u pacientů s velmi fotosenzitivní kůží a rizikem vzniku aktinické keratózy (fototypy I-II) nebo u pacientů podstupujících iimunosupresivní léčbu.
  • - Hydratační složení s obsahem technologie DNA REPAIR TECH je obohaceno o NIACINAMID a PANTENOL.
La Roche-Posay

Parametry

EAN
3337875798181
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
La Roche-Posay S.A.

Aplikujte před sluneční expozicí nebo bezprostředně po ošetření. Přípravek nanášejte každé ráno na pokožku hlavy, obličej, krk, dekolt a ruce a v případě potřeby jej aplikujte znovu, abyste dosáhli úplné ochrany před slunečním zářením. Pro zajištění optimální ochrany je třeba aplikovat následující množství (2 mg/cm2).

Na všechny výše uvedené oblasti používejte přípravek maximálně 5x denně.

  • - Pokožka hlavy: 5 stisknutí.
  • - Obličej: 5 stisknutí.
  • - Krk: 3 stisknutí.
  • - Dekolt: 7 stisknutí.
  • - Ruce: 8 stisknutí.
AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM (F.I.L. N291138/1)
AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM (F.I.L. N291138/1)
Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi. V případě náhodného kontaktu s očima je vypláchněte čistou vodou a při přetrvávajících příznacích vyhledejte lékaře. Při pobytu na slunci zakrývejte nejvíce namáhaná místa jako jsou paže a ramena. Vyhýbejte se nadměrnému pobytu na slunci. Nadměrné vystavování se slunečnímu záření představuje vážnou hrozbu pro zdraví. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a návod k použití.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

535,00 Kč