0

NUTREND Flexit drink jahoda 400 g

Instantní drink s obsahem 11 účinných látek je určený pro aktivní jedince, kteří se starají o výživu svých kloubů, šlach a úponů. Zároveň je žádaný i pro svůj pozitivní vliv na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů.
Více informací
NUTREND
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
367,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Flexit drink je vhodný pro osoby se zvýšeným opotřebením kloubů (těžká fyzická námaha, sport), pro podporu pohyblivosti a flexibility kloubů. Glukosamin a chondroitin tvoří základní stavební složky kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání. Kolagenní bílkovina je základní součástí složek pohybového aparátu.
NUTREND

Parametry

EAN
8594014865097
8594014865097
Léková forma
Nápoj
Velikost balení
400 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutrend
Dávku 20 g rozmíchejte ve 250 – 300 ml vody a užijte ráno na lačno. Nepřekračujte doporučené dávkování. Použití produktu: 1 odměrka = cca 20 g. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte ve vodě. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím dózu protřepejte.
Hydrolyzovaný vepřový kolagen, maltodextrin, glukonát vápenatý, glukonát hořečnatý, L – prolin, glukosamin sulfát draselná sůl (původ korýši), regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, MSM (methylsulfonylmethan), koncentrát z červené řepy, chondroitin sulfát, kyselina L – askorbová (vitamin C), regulátor kyselosti kyselina jablečná, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, sladidla acesulfam K a sukralóza, sodná sůl kyseliny hyaluronové, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), cholekalciferol (vitamin D). Může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.
Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.

NUTREND Flexit drink jahoda...

367,00 Kč