0
  • Puressentiel Akce

PURESSENTIEL CRYO PURE Chladící roll-on na svaly a klouby 14 esenciálních olejů 75 ml

Roll-on na svaly a klouby - obsahuje 14 esenciálních olejů + mentol pro intenzivní ochlazení. 99,6% čisté a přírodní složení. Pomáhá zklidnit citlivé oblasti. PRODUKT NA BÁZI AROMATERAPIE.

Více informací
Puressentiel
Skladem
406,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

PURESSENTIEL CRYO PURE Chladící roll-on na svaly a klouby 14 esenciálních olejů 75 ml

SVALY A KLOUBY − CRYO PURE® ROLL-ON MASÁŽNÍ KULIČKA

Kryo“ metoda se opírá o tradiční techniku chlazení. Díky masážní kuličce lze CRYO PURE® roll-on použít na rychlou masáž. Tyto vlastnosti spolu se 14 esenciálními oleji se zklidňující vůní poskytují efektivní, okamžitou a dlouhodobou úlevu citlivých oblastí. Vhodný pro osoby od 15 let.

Prokázaná účinnost: Produkt byl testován pod dohledem dermatologa a fyzioterapeuta. Intenzivní, okamžitý a dlouhodobý chladivý efekt. Zklidňuje citlivé oblasti.

Puressentiel

Parametry

EAN
3701056800152
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roll-on
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Před použitím roll-on protřepejte, pak aplikujte malé množství gelu jen na citlivou oblast (záda, krk, ramena, lokty, zápěstí, ruce, boky, kolena, stehna, kotníky, chodidla…), a to 3x denně. Masážní kulička je ideální pro automasáž citlivých míst. V případě potřeby vmasírujte produkt do pokožky. Pokud k tomu dojde, umyjte si po použití ruce.
14 esenciálních olejů EOBBD + přírodní mentol
AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MENTHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERIN, INULIN LAURYL CARBAMATE, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, XANTHAN GUM, GLYCERYL STEARATE, SODIUM BENZOATE, LAVANDULA LATIFOLIA HERB OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, CITRIC ACID, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, CEDRELOPSIS GREVEI BARK EXTRACT, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, CYMBOPOGON WINTERIANUS HERB OIL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, BENZYL BENZOATE*, BENZYL SALICYLATE*, CITRONELLOL*, CITRAL*
Produkt není určen pro kojící a těhotné ženy. Nepoužívejte, pokud trpíte konvulzní poruchou nebo epilepsií, nebo pokud jste alergičtí na některou z přísad. Nepoužívejte, pokud trpíte alergií na salicyláty. Vyhýbejte se kontaktu s očima a měkkými tkáněmi. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Po použití si umyjte ruce. Pouze k zevnímu použití.

PURESSENTIEL CRYO PURE...

406,00 Kč