0

ALFASILVER HA+ práškový sprej 125 ml

Sprej s ionizovaným stříbrem a kyselinou hyaluronovou, vytvářející ochranou bariéru, která chrání před mikrobiální nákazou a urychluje hojení ran, vředů, odřenin, lehkých popálenin a povrchových úrazů.

Více informací
ALFASILVER

Velikost balení:

125 ml
Skladem
292,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

ALFASILVER HA+ práškový sprej 125 ml

Aflasilver HA+ sprej je zdravotnický prostředek ve formě práškového spreje, který vytváří ochrannou bariéru, a tím napomáhá hojení:

  • - drobných ran,
  • - vředů, odřenin, 
  • - lehkých popálenin a poškození kůže,
  • - plenkových vyrážek,
  • - potniček a povrchových úrazů.

Používá se k hojení pooperačních ran včetně pupečníkového pahýlu. Aflasilver HA+ práškový sprej vytváří ochrannou bariéru proti mikrobiální nákaze a urychluje hojení. Funkce bariéry je zajištěna působením kaolínu s kyselinou hyaluronovou. Kaolín absorbuje přebytečný výpotek z rány, zatímco kyselina hyaluronová podporuje hydrataci tkáně. Díky antimikrobiálním vlastnostem patentovaného komplexu SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin) je vrstva z kaolínu a kyseliny hyaluronové odolná vůči mikrobiální nákaze z vnějšího prostředí, čímž je zvýšena ochrana a podpora rychlejšího hojení ran.

Neštípe.

ALFASILVER

Parametry

EAN
8595112679043
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pavia Farmaceutici
  1. Před aplikací poraněné místo očistěte fyziologickým roztokem a pečlivě jej vysušte.
  2. Před použitím sprej důkladně protřepejte.
  3. Ze vzdálenosti asi 10 cm nastříkejte tenkou vrstvu prášku pouze na poraněné místo.
  4. Nemasírujte – prášek musí tvořit souvislou ochrannou vrstvu.
  5. Při léčbě plenkové vyrážky, podprsního erytému (vyrážky), popálenin a povrchových úrazů aplikujte alespoň jednou nebo vícekrát denně; léčbu opakujte každých 48 hodin, kdy má být rána ošetřena zdravotnickým personálem.
  6. V případě otevřených ran použijte jako druhý obvaz navlhčenou gázu a překryjte sterilním obvazem.

 

SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin), kaolín, oxid křemičitý, hyaluronát sodný. Hnací plyn: propanbutanová směs.
Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na jednotlivé složky spreje. Během těhotenství a kojení se doporučuje používat pod dohledem lékaře. Nádoba je pod tlakem, při zahřátí může explodovat. Chraňte před sluncem. Nevystavujte teplotám pod 5 °C a nad 50 °C. Nepropichujte ani neodhazujte do ohně, a to ani po použití. Při použití nekuřte. Nestříkejte do otevřeného ohně ani jiných zdrojů vznícení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Extrémně hořlavý aerosol. Neaplikujte/nesměřujte proti očím. Uchovávejte mimo dosah dětí.Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a návod k použití.

ALFASILVER HA+ práškový...

292,00 Kč