0

ALFASILVER HA+ krém 15 ml

Krém k ošetření ran, na kterých vytváří ochrannou bariéru proti mikrobům, urychluje hojení a podporuje regeneraci tkáně.

Více informací
ALFASILVER
Skladem
169,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

ALFASILVER HA+ krém 15 ml

Alfasilver HA+ krém je zdravotnický prostředek, který slouží k ošetření lehkých poranění, řezných ran, lehkých popálenin, odřenin (například škrábanců) a také vředů a proleženin. Krém vytváří účinnou ochrannou bariéru proti mikrobiální nákaze a podporuje přirozenou regeneraci tkáně a rychlejší hojení ran.

Účinné látky:

  • Kyselina hyaluronová - podporuje hydrataci tkáně
  • Dimetikon - má vysokou schopnost vytvářet ochranný film
  • Patentovaný komplex SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin) - má antimikrobiální vlastnosti a zajišťuje tak obranu proti vnějším mikrobiálním patogenů

 

ALFASILVER

Parametry

EAN
8595112679098
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
15 ml
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pavia Farmaceutici
Pavia Farmaceutici

Před aplikací poraněné místo očistěte fyziologickým roztokem a vysušte. Naneste takové množství krému, které pokryje celé postižené místo. Po nanesení krému postižené místo nemasírujte a nechte krém volně zaschnout tak, aby se vytvořila souvislá ochranná vrstva.

Aplikujte 1 - 2x denně.

Voda, cetylstearylethylhexanoát, izopropylmyristát, polyoxyethylen (2) ether kyseliny stearové, polyoxyethylen (21) ether kyseliny stearové, etylstearylalkohol, glycerin, panthenol, mandlový olej, bambucké máslo, SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin), dimetikon, výtažek z aloe pravé, hyaluronát sodný, olivový olej, L-lysin, L-prolin, L-leucin, glycin, hydrogenovaný fosfatidylcholin, trikapryl/glycerylester kyseliny kaprinové, ethanol, skvalen, ceramid NP.
Nevhodné pro děti do 3 let. Během těhotenství a kojení se doporučuje používat pod dohledem lékaře. Pouze pro lokální použití. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a návod k použití.

ALFASILVER HA+ krém 15 ml

169,00 Kč