0

SANORIN 1 mg/ml nosní sprej, roztok 10 ml

Léčivý přípravek se používá k mírnění příznaků akutní rýmy, zánětu vedlejších nosních dutin, zánětu Eustachovy trubice a zánětu středního ucha.
Více informací
SANORIN
Skladem
114,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Sanorin způsobuje zúžení zánětem rozšířených cév nosní sliznice, což vede ke zmenšení otoku sliznice a uvolnění hlenu z nosu, vedlejších nosních dutin a trubice spojující střední ucho a hltan (Eustachovy trubice). Tím je umožněno volné dýchání nosem. Léčebný účinek nastupuje zpravidla do 5 minut a přetrvává 4 - 6 hodin.

Sanorin se používá k mírnění příznaků akutní rýmy, zánětu vedlejších nosních dutin, zánětu Eustachovy trubice a zánětu středního ucha. Při zánětu středního ucha používejte Sanorin pouze po poradě s lékařem.

Pokud se do 3 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

SANORIN

Parametry

SUKL kód
276659
EAN
8594183952086
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Saneca Pharmaceuticals, a.s.
Pokud lékař neurčí jinak, podávají se 1 až 3 dávky přípravku Sanorin. Přípravek se vstřikuje do obou nosních dírek, a to několikrát denně (postačuje 3krát denně). Mezi jednotlivými dávkami musí být časový odstup nejméně 4 hodiny. Přípravek se používá krátkodobě. Neměl by být používán déle než po dobu 5 dnů. Pokud dojde k uvolnění nosního průduchu, může být léčba ukončena i dříve. Opakovaně se přípravek smí podat až po několikadenním přerušení terapie.
Léčivou látkou je naphazolini nitras 10 mg v 10 ml. Pomocnými látkami jsou kyselina boritá, edamin, methylparaben a čištěná voda.
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

SANORIN 1 mg/ml nosní...

114,00 Kč