0

NOTTY lavanda 30 tablet

Doplněk stravy přispívá k relaxaci a dobrému spánku. Obsahuje extrakt z levandule, kyselinu gama‑aminomáselnou (Gabarelax™) a vitamin B6.
Více informací
NOTTY
Skladem
283,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Extrakt z levandule přispívá k relaxaci a dobrému spánku. Tato rostlina původem ze západního Středozemí se pro medicínské účely používá už přes 2000 let.

Gabarelax™ je přírodní kyselina gama‑aminomáselná (též GABA), vyráběná fermentačním procesem, který ke kvašení využívá probiotických bakterií Lactobacillus hilgardii. „Kyselina gama‑aminomáselná je přítomna ve 40 % všech nervových buněk. Většina nervových buněk má ve svých membránách receptory pro GABA.“*

Vitamin B6 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti organismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

GMP Všechny produkty značky PharmaSuisse jsou vyrobeny dle zásad "správné výrobní praxe" (GMP), garantující kvalitu a bezpečnost výrobků.

*EFSA Journal 2009; (7/9): 1274

NOTTY

Parametry

EAN
8594158170224
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
PHARMASUISSE LABORATORIES S.R.L.
1 tableta denně večer před spaním nebo dle potřeby.
Stabilizátory: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy; extrakt z levandule (Lavandula angustifolia Miller, květ a esenciální olej); Gabarelax™ - kyselina gama-aminomáselná; potahové látky: E464, E460, E570; barviva: E132; protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6). Neobsahuje lepek.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém chladném místě mimo dosah dětí.

NOTTY lavanda 30 tablet

283,00 Kč