0

GREEN IDEA Ashwagandha 60 tobolek

Doplněk stravy podporující fyzické a duševní zdraví, relaxaci, plnohodnotný spánek a odolnost proti stresu. Dodává tělu energii a vitalitu - adaptogen -
Více informací
GREEN IDEA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
276,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Ashwagandha je také nazývána Indický ženšen. V Indii se jedná o uctívanou bylinu. Řadíme ji do skupiny adaptogenů (harmonizují organismus) a antioxidantů. Bylinná směs podporuje duševní zdraví, koncentraci a snižuje únavu a míru stresu. Dodává tělu energii, vitalitu, výdrž a celkově omlazuje organismus. Navozuje klidný a plnohodnotný spánek. Užívá se pro normální činnost reprodukčního a dýchacího systému. Podporuje normální stav pokožky.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643608161
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green idea s.r.o.
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
1 – 2 tobolky denně. Dostatečně zapijte. Začněte užívat 1 tobolku denně, pokud Ashwagandhu dobře snášíte, můžete zvýšit dávku na 2 tobolky denně.
Ashwagandha (Withania somnifera) standardizovaný extrakt z kořene (withanolidy 5 %), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

GREEN IDEA Ashwagandha 60...

276,00 Kč