YUZU Pyramida pro pohodu - Yuzu,...
Kombinace chutí super citrusu yuzu, exotické maracuji a...
Grep je hořký, ale jeho rozporuplná chuť vás vždy dostane. Exotický citrus původem z Karibiku zná každý již od dětství.
Dopřejte sobě a svému okolí blahodárné účinky grepu každý den v nápojích nebo pokrmech.
Tipy na přípravu:
PANNA COTTA S GREPOVO-MALINOVÝM ŽELÉ A TYMIÁNEM
Želatinu namočte do studené vody, nechte nabobtnat. Mezitím v hrnci smíchejte smetanu, cukr, semínka z vanilkového lusku (vanilkový lusk rozkrojte podél a vyškrábejte semínka) a tymián. Ohřívejte směs na mírném plameni, dokud se cukr nerozpustí. Jakmile je směs teplá, stačí, aby byla okolo 60-70 °C, odstraňte ji z plotny. Vyndejte snítku tymiánu, přidejte namočenou a vyždímanou želatinu a dobře promíchejte, dokud se želatina úplně nerozpustí.
Nalijte směs do skleniček nebo formiček na panna cottu. Nechte vychladnout při pokojové teplotě a poté dejte do lednice na minimálně 4 hodiny nebo dokud panna cotta neztuhne.
Želatinu namočte do studené vody, nechte nabobtnat. YUZU Grep, grepovou šťávu a maliny smíchejte v hrnci a přiveďte k varu. Odstavte směs z plotny a vmíchejte namočenou a vyždímanou želatinu, dokud se nerozpustí. Nechte směs vychladnout na pokojovou teplotu a poté opatrně nalijte na vrch každé panna cotty. Dejte zpět do lednice a nechte želé ztuhnout, ideálně minimálně 2 hodiny.
Vychlazenou panna cottu ozdobíme čerstvými malinami a větvičkou tymiánu.
Konzervované plody grapefruitu 42 % (50 % grapefruit, cukr), fruktóza, cukr, voda, zahušťující látka karagenan a karboxymethyl celulóza, regulátor kyselosti kyselina citrónová, antioxidant kyselina askorbová (vitamín C). Balení obsahuje nejméně 15 porcí nápoje yuzu (1 porce = 35 g).
Konzervované plody grapefruitu 42 % (50 % grapefruit, cukr), fruktóza, cukr, voda, zahušťující látka karagenan a karboxymethyl celulóza, regulátor kyselosti kyselina citrónová, antioxidant kyselina askorbová (vitamín C). Balení obsahuje nejméně 15 porcí nápoje yuzu (1 porce = 35 g).