0

GS Mamavit 2 Těhotenství a kojení 30 tablet + 30 kapslí

Doplněk stravy pro těhotné, zejména ve 2. a 3. trimestru a kojící maminky. Obsahuje vyváženou kombinaci 23 vitaminů a minerálů včetně vysoké dávky kyseliny listové v přirozené formě. Navíc obohacené o omega-3 nenasycené kyseliny.
Více informací
GS
Skladem
521,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Složení Mamavitu bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí tak, aby vyhovovalo maminkám a jejich miminkům ve všech důležitých obdobích.

BENEFITY

  • - připraveno speciálně pro období pokročilého těhotenství a pro regeneraci po porodu a kojení
  • - kompletní a vyvážená kombinace 23 vitaminů a minerálů, navíc s omega-3 nenasycenými kyselinami
  • - s vysokým obsahem DHA a EPA s vysokou vstřebatelností pro zajištění správného růstu a vývoje miminka, jeho mozku a zraku
  • - kapsle bez typického rybího zápachu – upraveny speciální technologií pro komfortní užívání
  • - bez barviv a konzervačních látek
  • - bez cukru

Kyselina listová se v přirozené formě podílí na správném dělení buněk a přispívá tak k růstu zárodečných tkání během těhotenství.

Vitamin B1, B12, železo a hořčík pomáhají překonat pocit únavy a vyčerpání, které často s sebou těhotenství přináší.

Zvýšený obsah vápníku a fosforu podporuje stavbu kostí a chrupu.

Hořčík má příznivé účinky pro správnou funkci nervového a oběhového systému a správnou funkci svalů, včetně svalstva děložního.

Železo je významné pro správnou krvetvorbu. Jeho potřeba se stupňuje zejména v posledních týdnech před porodem v důsledku zvýšené potřeby dětského organismu.

Jód podporuje správnou funkci štítné žlázy.

Vitamin A, B1, B2, B6, niacin, vitamin B12, C a D jsou látky, které organismus matky v období těhotenství a kojení vyžaduje ve větším množství.

Vitamin A je s ohledem na bezpečí plodu přítomen ve formě beta-karotenu, ze kterého si tělo matky tvoří vitamin A podle aktuální potřeby, takže nehrozí riziko předávkování.

Vitamin E a selen tvoří ochranu před volnými radikály.

GS

Parametry

EAN
8595693300640
Cesta podání
Perorální
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
GREEN-SWAN

Užívejte 1x denně 1 tabletu a 1 kapsli po jídle nebo s jídlem, zapijte dostatečným množstvím tekutiny (nejlépe čisté vody). Pro komfortnější užívání je možné tabletu přepůlit.

Nedoporučujeme užívat souběžně další vitaminové přípravky.

Tablety: hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, plnidla (celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, maltodextrin), fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, niacin, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), glukonan mědnatý, oxid zinečnatý, D-pantothenan vápenatý, síran manganatý, pyridoxin hydrochlorid, beta-karoten, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý, seleničitan sodný, biotin, cholekalciferol, cyanokobalamin.Kapsle: rybí olej (min. 50 % DHA), želatinový obal (želatina, glycerol, čištěná voda, pektin).
Užívá se vždy po jídle nebo během jídla a zapíjí se dostatečným množstvím tekutiny. Není určeno pro děti. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Doporučení: Neužívejte souběžně další vitaminové přípravky. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Mamavit 2 Těhotenství a...

521,00 Kč