0

VLASOVÉ HNOJIVO 150+60 tablet BONUS

Doplněk stravy s mimořádnou dávkou biotinu. Poskytuje vlasovou výživu, rychlý a výrazný účinek na stav vlasů a vlasových buněk.
Více informací
VLASOVÉ HNOJIVO
Skladem
711,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Díky vysokému obsahu aktivních látek a unikátnímu složení Vlasového hnojiva je účinek rychlý a výrazný.

Přesto je pro optimální účinnost vhodné užívat přípravek alespoň 3 měsíce. V případě, že trpíte dlouhodobými problémy s kvalitou vlasů nebo z nejrůznějších důvodů přijímáte menší množství výživových látek (dieta, poruchy trávení, nevyvážená strava atd.), můžete přípravek užívat dlouhodobě, případně jeho účinek podpořit používáním šamponu či séra Vlasové hnojivo.

Doplněk stravy, vlasová výživa v podobě tablet je postaven na účinku sirných aminokyselin methioninu a cysteinu, které jsou zdrojem keratinu – základního stavebního prvku vlasů.

Unikátní složení doplňuje:

- MSM (methylsulfonylmethat) – organická síra označována za „minerál krásy“

- mimořádně vysoká dávka biotinu pro rychlý a výrazný účinek tablet na stav vlasů

- komplex vitaminů (vitamin B5) a minerálů (zinek, křemík) blahodárně působících na vlasové buňky

Parametry

EAN
8594027711022
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
210 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Užívejte 1 tabletu 2x denně, ráno a večer. Doporučujeme zapít velkým množstvím tekutiny. Pro optimální účinek doporučujeme užívat po dobu minimálně 3 měsíců. Pro ještě výraznější a rychlejší účinek doporučujeme při intenzivním vypadáváním vlasů kombinovat užívání tablet, šamponu a séra Vlasové hnojivo.
Skladovat při teplotě od 15 °C do 25 °C, na suchém a tmavém místě, v původním balení, mimo dosah dětí. Neužívat při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Nepřekračovat doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Užívání v těhotenství a během kojení doporučujeme zkonzultovat s lékařem nebo lékárníkem.

VLASOVÉ HNOJIVO 150+60...

711,00 Kč