TEREZIA Magnesium + vitamin B6 a...
Kombinace magnesia (hořčíku) z přírodního zdroje s vysokou...
(0,81 Kč ks)
Pangamin je mezi diabetiky oblíbený od svého uvedení na trh v roce 1958. Vědecké poznatky a nové technologické možnosti se podíleli na rozvoji zcela nového produktu Pangamin DIA.
Cílem inovace bylo připravit chrom s vysokou biologickou dostupností. V případě Pangaminu DIA je anorganický trojmocný chrom metabolizován kvasinkami, kdy se organicky váže na aminokyseliny a peptidy v kvasničné buňce. Výsledky studií, které zkoumaly účinky suplementace kvasnic obohacených chromem na aktivitu inzulínu jako GTF ( glukózový toleranční faktor) dokazují, že chrom se navázal na matrici kvasnic z 80-90% a je biologicky dostupný. Chrom je součástí molekuly glukózového tolerančního faktoru. Tato molekula napomáhá ukládání cukru do buněk, podobně jako inzulin.