Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení. Správně fungující střeva jako součást moderního životního stylu. V našich střevech žijí miliardy bakterií – „dobrých i špatných“. Důležité je, aby jejich poměr byl v rovnováze, protože 70% naší imunity se tvoří právě ve střevech. Optimální je, aby se společně s probiotickými bakteriemi konzumovala i prebiotika. Probiotika se starají o rovnováhu střevní mikroflóry a prebiotika dodávají probiotikům potřebnou „potravu“. Jen tak mohou v našem mikrobiomu odvádět svoji práci, protože bez vlákniny probiotické kultury nepřežijí. Přípravkům, které obsahují probiotika a prebiotika se říká symbiotika.
Dospělí 3x denně 4 tablety po jídle. Děti 2x denně 2 tablety po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sušená syrovátka, rozpustná vláknina inulin, laktogenní mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis). Bez tabletovacích přísad.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.