ZDROVIT Maximag hořčík 375 mg +...
Doplněk stravy v tobolkách s obsahem hořčíku a vitamínu B6,...
(1,57 Kč ks)
Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
Přirozeným zdrojem vitamínu D je pro člověka sluneční záření. Jeho konkrétní složkou, která po dopadu na pokožku vitamín D syntetizuje, je UVB záření. Na stejném principu je přímo v buňkách kvasnic aktivován vitamín D2, který najdete ve výrobku Pangamin imunita. Na rozdíl od jiných forem suplementace vitamínu D, které jsou synteticky vytvořené, se v případě Pangaminu imunita jedná o jeho biologickou formu.
Na kvasnicích vázaný selen je pro organismus dobře dostupný a spolu s vitamínem D a beta-glukany, které jsou přirozenou součástí kvasnic, tvoří funkční komplex pro náš imunitní systém. Selen je důležitý biogenní prvek. Dlouhodobě se skloňuje jeho nedostatek v půdě, ze které se dostává do potravinového řetězce. Je to silný antioxidant a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a jeho spojení s vitamínem D = dvojí síla pro normálně fungující imunitní systém.