0

GREEN IDEA Varixgreen 90 tobolek

Doplněk stravy pro podporu cévní a oběhové soustavy.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
293,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Bylinný komplex podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému. Je vhodný na těžké nohy a menopauzální komfort. Směs je silný antioxidant, čímž chrání buňky před oxidativním stresem.
GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643608260
Výrobce
Green idea s.r.o.
3 tobolky denně. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání.
Jírovec maďal (Aesculus hippocastanum) standardizovaný extrakt z plodu (aescin 20 %), Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) extrakt z palice (10:1), Hloh ostrotrnný (Crataegus oxyacantha) standardizovaný extrakt z květu a listu (vitexin 1 %), Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (gingerol 10 %), Hesperidin, Diosmin, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) extrakt z listu (20:1), Rutin, stearan hořečnatý (plnidlo), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Pozor: Není vhodné pro osoby s poruchami srážlivosti krve a pro osoby, které užívají léky na ředění krve.

GREEN IDEA Varixgreen 90...

293,00 Kč