0

HERBADENT HOMEO Bylinná zubní pasta bez fluoru 100 g

Zubní pasta je obohacená o ženšen a díky své šetrnosti je vhodná k péči o citlivé zuby nebo při výskytu zánětlivých projevů a začínající parodontóze.
Více informací
HERBADENT
Skladem
189,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

GLSzdarma
Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Bylinná zubní pasta s ženšenem Herbadent Homeo je přírodní zubní pastou bez obsahu fluoru a mentholu. Je vhodná k pravidelné péči o dutinu ústní při přecitlivělosti nebo při alergických projevech na tyto složky. Hodí se také pro péči o mléčný chrup u malých dětí. Byla vyvinuta ve spolupráci s odborníky na homeopatii, lze ji proto užívat při homeopatické léčbě. Vhodná je i pro onkologické pacienty.

Základ zubní pasty Herbadent Homeo tvoří unikátní a klinicky testovaná receptura, která v sobě kombinuje výtažky ze sedmi léčivých bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku dodává pastě její léčivé účinky napomáhající boji proti zánětu dásní, krvácení a parodontóze. Hřebíčková a fenyklová silice propůjčuje pastě Herbadent jedinečnou vůni a svěžest. Ženšen vstřebávání ústní sliznicí účinně podporuje zpevňování a stahování dásní a napomáhá celkové regeneraci dutiny ústní. Jemné abrazivní částice pasty pomáhají mechanicky odstranit bakteriální zubní plak.

Pasta neobsahuje chemické příměsi, ale pouze pěnidla na přírodní bázi. Při léčbě homeopatiky se doporučuje mít při podání léku čistá ústa, aby nebylo ovlivněno vstřebávání účinné látky ústní sliznicí. Je tedy důležité se v době podání vyhnout silně aromatickým látkám, které mohou snižovat účinnost homeopatické léčby.

HERBADENT

Parametry

EAN
8594021370690
8594021370690
Cesta podání
Zubní
Léková forma
Pasta
Velikost balení
100 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Herbai a.s.
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract), Panax Ginseng Root Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Eugenol.

HERBADENT HOMEO Bylinná...

189,00 Kč